Followers

Friday, February 15, 2013

YANG DITUNGGU-TUNGGU STUDENT UITM !


Assalammualaikum ...   *ketuk2 pintu blog*

setelah berzaman dan zamannye melupakan kekasih hati yang telah lama setia ni a.k.a blog WAHH GITUUU!! , makanya baru sekarang ada kesedaran sivik nak hupdate .. *buang2 sawang kat blog* .. ini pon terjadi disebabkan adanya teguran yang munasabah dari kekasih hati dari zaman mak joyah dlu , sape lg kalau x lain x bukan , minah kepoh yg bakal jd tunangan orang x lama lagi .. yeahhh !!!

ok .. berbalik kepada tajuk yg sebenar2nya yang ingin didiskusi di sini *mood serius dah mai daaa* , semestinya mesti tarikh keramat 15 FEBRUARY 2013 hari yang dinanti2kan oleh student2 degree yang boleh menyebabkan mood bertukar dengan sendiri nye bila bukak email masing2 .. boleh jadi dari mood excited bertukar menjadi gembira yang teramat sangat lagi bersyukur , boleh jadi mood gembira menjadi sedih dan boleh juga menjadi moody , malah bertukar menjadi takut .. OK ! berapa banyak mood daaa *tepuk2 dahi*...

senang cita lagi memendekkan cite .. awak2 yang student degree dan yang sewaktu dengannya , dah boleh dah menggedikkan jari jemari awak , bukak email masing2 , dan bersedia untuk bertukar mood !! yeahhh !! tengok hasil usaha dan kejayaan masing2 setelah berbulan2 pulun abeh2san untuk naikkan pointer untuk sem ni ..



masih x mampu nak klik email tu .. tnggu sebulan , baru datang rasa excited lebih nak bkk ..

untuk member2 yang sem akhir , sama batch ngn aku , GOOD LUCK KORANGG !!! akhirnya , WE UNOFFICIALLY DEGREE HOLDER !!! *officially akan jadi bila masing2 da dapat degree in your hand* and of course the best ever moment yang kita akan nantikan semestinya mesti time CONVOCATION !!! pahit manis semuanya rasa kepuasan yang terlampau lagi2 bila dapat melihat parents kita gembira dengan kejayaan kita .. dan lagi bersyukur bila kita mampu hadiahkan yang terbaik untuk mereka ..  ;') *kesat2 air mata*

makanya , bermulalah sudah perjalanan yang sebenar untuk kamu , kamu dan juga kamu .. SELAMAT MENEMPUH DUNIA YANG PENUH CABARAN YANG SEBENAR !!! 

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails