Followers

Monday, March 4, 2013

SELAMAT HARI TUA PENJAGA KU ! ;)

Assalammualaikum * ketuk2 keyboard ... motif?? *

Hari ni bersamaan dengan 4 MARCH 2013 , dengan ini saya ingin mengumumkan bahawasanya pada 29 tahun yang lalu , terlahirlah seorang baby yg gemok , demok , lagi the bomb !! dan sekarang makin membesar dengan jayanya ... hehe ... propa mengalahkan iklan kak  ton plak kan ... 

4 March 2013 ... bersamaan dengan hari isnin .. dan bersamaan dengan monday blues ... dan makanya makin ramai la yang melayan penyakit blues sepanjang hari ni .. dan pada masa yang sama , makin gembira lah seorang budak ini disebabkan hari yang gembiranya bagi dia .. umur pon makin banyak  , hadiah pon pelik2 yang dimintak , dan dengan hati aku yang koyak lagi rabak umpama poket seluar sekarang ni , 

SELAMAT HARI TUA HAFIZI !!
* pelik lak sebut nama ko*

SEMOGA MAKIN TUA , MAKIN KAYA , MAKIN KURUS , MAKIN BAIK , MAKIN MAKIN ARRGGHHH !!
* bape banyak makin daaa*

SEMOGA PANJANG UMO , MURAH REZEKI DAN HAPPY BERSAMA FAMILY DAN INSAN TERSAYANG...

AMINNN...


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails