Followers

Saturday, April 20, 2013

REVIEW MOVIE : LANGGAR + KECOH HANTU RAYA TOK CHAI

Assalammualaikummmmmm *ketuk2 skrin laptop*

setelah berzaman meninggalkan jejak REVIEW MOVIE ni , maka bermulalah session ni kembali malam ni .. sebelum ni layan jugak segala movie , cuma kemalasan melampau menguasai diri + tengok movie tu pon time cite tu dah basi .. so , sah2 lah korang pon x nak layan kan ..

ok .. disebabkan baru ni ada masa , dan secara kebetulannya time layan movie2 ni adalah hari pertama tayangan dikeluarkan kat semua panggung , makanya datang la kembali segala semangat-semangat nak hupdate pasal review2 movie ni .. 



kita mulakan dulu dengan movie LANGGAR .. cerita action yang confirm-confirm akan buatkan korang terbeliakkan mata dan fokus 100% layan movie ni .. cite ni memang best sbb bukan action skill saja yang dia tonjolkan , tapi dalam masa yang sama , ada komedi jugak ... senang cite , dalam movie ni ada komedi + action , dan sangat2 balance unsur2 ni diselitkan .. 


apa rasa bila da layan trailer ni ? TERUJA KAH ? TERGERAM KAH ??

kalau awak , awak dan jugak awak yang memang minat bebenoo dengan adiputra ni , memang sesuaiii bebenoo la layan movie ni ... dalam masa yang sama , leh la menjerit2 bila tengok kehenseman + keCOOLan  adiputra .. pastikan time nak menjerit tu , korang sorang je yang dengar ye .. takut kene sekeh lak ngan orang2 sebelah 2 .. 

next movie lak , KECOH HANTU RAYA TOK CHAI !! hah .. kalo kamu , kamu dan kamu tengah stress dengan segala masalah keje yang tak pernah habis2 tu , atau stress dengan masalah cinta yang xtaw ape kesudahan tu , daripada korang melalak + merenung nasib percintaan korang tu , hah !! sesuai bebenoo la layan movie ni .. leh hilangkan stress , leh gelak suka2 hati , hati pon x sakit lagi ..

cerita ni mengisahkan tok chai yang membela hantu raya meninggal dunia dan sepanjang pengurusan jenazah dia tu , macam2 kejadian pelik yang jadi .. layan kan dulu trailer bawah ni ..


bila layan trailer ni , memang nampak seram , tapi x de la seram mana .. banyak yang gelak dari takut ... so moh ler ke panggung2 terdekat , release kan tension .. lagi2 hujung minggu ni , memang sesuai bebenoo la tu .. and yang paling penting , ENJOY AND HAVE FUN SEMUAAAAA  !!!!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails