Followers

Thursday, August 15, 2013

Err ... Kekok pulak !

Assalammualaikum !!! *gagap2 taip kat keyboard*

Tiba-tiba rasa kekok yang teramat setelah berzaman tak menaip dan meroyan sakan dalam blog ni ... dah bersawang tahap gaban dah ni .. 4 bulan sunyi tanpa berita ... ni kalau yang couple lepas tu senyap tanpa berita cam ni , sah-sah couple korang dah curang ngan orang lain dah .. 

Rindu giler dengan blog .. nak menaip laju2 lagi-lagi bila idea datang mencurah-curah ke ladang gandumm *eh tu iklan coco crunch ler* .. nawaitu tu memang sentiasa ada , tp bila difikirkan 150juta kali , line internet yang tak menentu , terus batalkan hajat .. dan keadaan diri yang sentiasa bzzzz giler mengalahkan menteri .. Alhamdulillah rezeki sentiasa bertambah-tambah walaupon business tak besar mana .. 

Rasanya tak terlambat lagi untuk aku wish SELAMAT HARI RAYA kepada semua reader dan follower aku *budget follower beriban2*... confirm masing-masing masih dalam mood raya lagi kan walaupon dah start keje .. bebudak sekolah sah-sah gunakan cuti sekolah yang ada ni untuk ronda raya sakan kann.. wahh .. tiba - tiba rindu zaman bebudak dulu , duit raya sentiasa bertambah setiap hari , almaklumlah rajin sangat jadi YB meronda semua rumah kat shah alam ni , dengan harapan setiap rumah yg kita dok terjah tu akan bagi duit raya walaupon hanya 50sen.. tapi tu semua duluuuuuuu , sekarang hanya mampu redhooo dan pasrahhh lagi menyerahhh .. 




Rasanya masing-masing sakan dok upload gambar raya kan .. confirm masing-masing raya tahun ni dengan penuh kebahagiaan , kegembiraan , nak2 pulak yg raya kat kampung ... sedih bila sendiri tak ada kampung , tersangat2 lah jeleesss lagi2 bila layan instagram , masing2 dok upload pic kemeriahan kat kampung depa sume ... sumpah jelesss !!  apa2 pon , tengok orang lain happy pon , rasa happy jugak diri  ni ... apa2 pon , teruskan BERAYA SAKAN taw uolsss .. kan raya sebulannn ..  ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails