Followers

Thursday, December 26, 2013

REVIEW MOVIE : PAPADOM 2

Assalammualaikummmm !! 

Berzaman gak tak membebel dan melayan diri dengan blog ni .. disebabkan malam ni free sikit , ada mood nak menaip  , dan dah lama tak review movie , malam ni jugak nak share movie yang baru je layan 2 3 hari lepas ..

Review movie untuk kali dari cerita PAPADOM 2 .. cerita sambungan dari PAPADOM .. cerita yang best .. yang penuh dengan kasih sayang .. yang banyak mesej yang nak disampaikan .. kisah seorang ayah yang sanggup buat apa saja untuk pastikan anak kesayangan dia dapat kebahagiaan yang berpanjangan sampai diri sendiri pon sanggup diabaikan .. 



Banyak part yang best , happy , kelakar , sedih , sentap , touching , semua ada ... semua rasa ada dalam 1 movie ni .. yang nak buat aktiviti bersama family , rasanya pergi wayang ramai2 dengan family pon best layan movie ni .. sebab sangat2 sesuai untuk tontonan umum .. takde unsur2 18sx tu semua ..



meh layan sikit trailer PAPADOM 2!!








Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails